Svět sportu na tvém počítači

Miliónový archiv sportovních dat se hlásí do služby

Porovnání kurzů z českých sázkových kanceláří: složená kurzová hladina 100,35%, tedy jde o surebet Ukázka: nejlepší kurzy z českých kanceláří.
Trefík je program pro Windows určený pro všechny fanoušky sportu, nejen pro sázkaře. Trefík zahrnuje výsledky největších fotbalových soutěží, ale i krajských přeborů nebo tenisových turnajů juniorů. Vše je průběžně aktualizováno, dostupná jsou live data. Archiv Trefíku obsahuje přes 7 miliónů výsledků a miliardu kurzů.

Ukázka: nejlepší kurzy ze slovenských kanceláří.

České kanceláře evidované v Trefíku

Betano, BetX, forBet, Fortuna, Chance, MerkurXtip, Sazka, Synot Tip, Tipsport, slovenské kanceláře, internetové

LIVE verze jen za 300 Kč, včetně surebets Ukázka analýzy návratnosti.

Porovnání kurzů z českých sázkových kanceláří U zápasů jsou k dispozici sázkové kurzy již od roku 1996. To vytváří dokonalý obraz o světě kurzového sázení: je možné zpětně analyzovat, jak se u zápasů měnily kurzy, jak si vedli bookmakeři při stanovení kurzů, jak by si vedl uživatel v souboji s kancelářemi. Program obsahuje kurzy všech českých, slovenských i polských kanceláří. Zahrnuty jsou i významné zahraniční kanceláře. Archiv kurzů zahrnuje také různé podhry (pod/nad, části zápasů, handicapy, ...). Trefík je tak výbornou pomůckou pro práci s aktuálními kurzy: porovnává je, vyhledává nejvyšší změny, sleduje zápasy stažené z nabídky, umí vyhledávat surebets i valuebets. Program obsahuje i live kurzy vybraných kanceláří.

Jak používat Trefík   Objednávka

Nabídka zápasů s nejlepšími kurzy a s údaji dle tvých představ

V Trefíku je dostupná průběžně aktualizovaná nabídka aktuálních zápasů. Přímo v nabídce mohou být nejlepší kurzy ze zvolených kanceláří. Nebo je možné na jednom řádku nabídky uvádět kurz oblíbené kanceláře a zároveň kurzy z další kanceláře, kde třeba není možné sázet, ale mohou nás zajímat její kurzy jako referenční hodnoty.

Hned u zápasů také mohou být nejrůznější statistiky, které si uživatel zvolí. Vedle pořadí týmů v tabulce soutěže, či postavení hráčů na žebříčku ATP / WTA / ITF to může být bilance vzájemných zápasů, bilance výsledků v posledních X zápasech, průměry branek, vypočítané kurzy podle bilance týmů, úspěšnosti tenistů na daném povrchu nebo mnoho a mnoho dalších statistik. S dostupnými údaji lze provádět různé výpočty, což umožňuje zobrazení zápasové nabídky přesně dle preferencí uživatele.

Jak to bylo v minulosti, jak to bude teď?

Trefík nabízí nástroj k analýze nejrůznějších situací, které v minulosti nastaly. Jak dopadl zápas, když domácí ve svých třech posledních zápasech doma prohráli? Kolik padlo gólů v zápasu, když spolu hrají týmy s určeným průměrem vstřelených branek? Jak často došlo k bezgólové remíze, pokud byli domácí outsiderem? Skončí série bez remízy? Co Csaplárova past?

Velké množství kritérií pro stanovení strategie výběru zápasů Uživatel programu získá rozsáhlé možnosti k analýze odehraných zápasů. Může stanovit množství podmínek pro nalezení specifické situace v minulosti. Trefík pak spočítá, jak nalezené zápasy skončily. A pokud bude obdobný případ v aktuální nabídce, může uživatel vzít v potaz statistiku z minulosti pro výsledky ve shodné situaci.

Trefík umožňuje uživatelům tipovat výsledky zápasů (poločasů, počtu gólů, ...) podle jejich vlastní strategie. K vytvoření úspěšné strategie nabízí sofistikovanou metodu ověření tipů na historických datech. Při ověřování se používají reálné kurzy, tedy je možné zpětně spočítat skutečný profit pro vytvářenou strategii. Program nenabízí "zaručené tipy" jako některé jiné služby na internetu, Trefík jde cestou poskytnutí výkonného aparátu k vytvoření svých vlastních jedinečných tipů. Dostupná je také historická analýza s užitím Poissonova rozdělení.

Statistiky pro sledování průběhu zápasů

Vyhrané míče při daném stavu Program nabízí pomůcky také pro live sledování zápasů. Pro tenis je dostupná statistika získaných míčů za daného stavu (např. při podání za stavu 0:15, zápasy na určeném povrchu na turnajích určené dotace, vývoj setu bez brejku, soupeř postaven na žebříčku ve vymezeném intervalu, ...). U fotbalu lze sledovat historickou statistiku výsledků, pokud byl v daném čase shodný průběžný výsledek. Dostupná je i analýza průběžných zápasových statistik.

Trefík je specialistou i na tenisové statistiky

Pro tenisové příznivce nabízí Trefík kompletní výsledky od grand slamů až po kvalifikace juniorských turnajů. Od roku 2019 zahrnuje výsledky zápasů míč po míči (kromě juniorských turnajů). Pro aktuální zápasy nabízí detailní statistiky pro podání i příjem. Přímo v aktuální kurzové nabídce jsou dostupné třeba průměry es a dvojchyb na gem pro oba hráče. Trefík umí pracovat se statistikou Dominance Ratio.

V neposlední řadě je Trefík vhodný pro evidenci vlastních soutěží. Do programu můžete zadávat třeba svůj oblíbený okresní přebor nebo ligu mladších žáků. Také platí, že nové výsledky jakýchkoliv soutěží můžete do Trefíku zadávat sami, bez nutnosti využití nabízených aktualizací dat. Nicméně pokud aktualizace dat využijete, budete mít aktualizované nejen všechny výsledky, včetně dostupných statistik, ale i aktuální předzápasové kurzy a live kurzy.

Jednoduchá ukázka prohlížení aktuálních kurzů v 1. české fotbalové lize.

Live sázení

Statistiky pro live sázení

K právě probíhajícímu zápasu můžeš snadno zjistit, jak si oba týmy vedly ve stejné situaci v minulosti. Kolikrát po tomto čase vstřelili / dostali gól, jak zápas nakonec skončil, ...

Porovnání kurzů

Srovnání kurzů

Data v Trefíku jsou průběžně aktualizována. Výsledky, střelci branek i vypsané kurzy. Můžeš tak sledovat, jaké kurzy padají nebo stoupají a hledat podle toho své tipy.

Filtrování zápasů

Hledání zápasů

Trefík umí vyhledat zápas v aktuální nabídce nebo v daleké minulosti splňující všech třeba 7 podmínek, které si navrhneš jako zásadní pro zahájení úvahy nad vsazením zápasu.

Poissonovo rozdělení

Poissonovo rozdělení

Program umožňuje využití Poissonova rozdělení pro odhad výsledku zápasu. Z odehraných zápasů získá potřebné veličiny pro predikci skóre nadcházejících zápasů. Úspěšnost lze ověřit

Zajímavé ukázky práce s Trefíkem - co všechno lze sledovat

Zápas po třech nevýhrách

Jak dopadne příští zápas týmu po třech nevýhrách doma? Jak s touto situací naložil stejný tým v minulosti? Vyplatí se v daném rozpoložení týmu vsadit si, že konečně přijde domácí vítězství?

Góly po 80. minutě

Analýza fotbalových zápasů v kontextu branek vstřelených po 80. minutě. Výsledky lze využít zejména pro live sázení v průběhu zápasu. Vyplatí se vsadit u konkrétních soupeřů na vstřelení gólu po 80. minutě?

Oba dají gól

Analýza populární sázky "Oba dají gól". Nezáleží na výsledku zápasu, ale jen na vstřelených gólech. Sázíme se na to, zda budou nebo nebudou gólmani obou týmů překonáni. I s tímto může Trefík pomoci.

Průběh tenisového zápasu míč po míči

Trefík od roku 2019 obsahuje výsledky tenisových zápasů míč po míči. Také obsahuje funkci pro analýzu úspěšnosti získaných míču za daného stavu, setu nebo získaném či ztraceném brejku.